Suntem o echipă de tineri ambițioși, fiecare specializat pe domeniul lui - HTML/CSS/javaScript/jQuery/php/mySQL/Photoshop.
Toate proiectele abordate ne-au învățat câte ceva nou.

Știați că procentajul utilizatorilor de Internet a explodat de la un an la altul?

Conform EUROSTAT, accesul la Internet a devenit disponibil publicului larg, atât în ceea ce privește accesibilitatea, cât și costul acestora. Un prag a fost depășit în 2007, când majoritatea (55 %) gospodăriilor din UE-28 aveau acces la internet. Acest procent a continuat să crească, iar în 2014 a atins 81 %, înregistrând o creștere de 2 puncte procentuale în comparație cu procentul înregistrat în 2013.

La începutul anului 2014, puțin peste trei sferturi (78 %) din totalul persoanelor din UE-28, cu vârste cuprinse între 16 și 74 de ani, utilizau internetul (cel puțin o dată la trei luni anterior datei anchetei). Cel puțin 9 din 10 persoane din Danemarca, Luxemburg, Țările de Jos, Suedia, Finlanda și Regatul Unit au utilizat internetul. Prin comparație, mai puțin de două treimi din totalul persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 74 de ani utilizau internetul în Portugalia, Grecia, Italia, Bulgaria și România.

Internetul se dezvoltă foarte puternic în fiecare an, oferind posibilitatea utilizatorilor să se informeze în doar câteva secunde. În contextul socio-economic actual, este foarte important pentru o afacere indiferent de mărimea ei să fie bine promovată pentru a oferi clientului posibilitatea să cumpere serviciul sau produsul oferit. De la cel mai insignifiant detaliu până la conținut, un posibil client poate accepta sau refuza să cumpere produse și servicii din compania dumneavoastră, de aceea este foarte important ca un Website să fie construit într-un mod profesional, clar și ușor de accesat de pe orice dispozitiv (PC/Laptop/Tabletă/Telefon/Smart TV).

Indiferent de cifra de afaceri sau de profitul unei companii, cel mai sănătos pentru dezvoltarea ei este să aibă o prezență cât mai bună în mediul online pentru a beneficia de o poziționare pozitivă în mintea consumatorului.